بسم الله الرحمن الرحیم
ان‌شاء الله فقط برای او، در مسیر او و برای رضای او بنویسم.

اللَّهُمَّ اسْتَعْمِلْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ
خداجونم!
روز اولی که تو عالم ذر، نگام کردی و گفتی تو هم برو دنیا، برام برنامه ریخته‌بودی یه جایی باشم، یه باری بردارم، یه کاری بکنم، مگه غیر اینه؟ منو بذار همونجا خداجون! دقیقاً همونجا...

مدال

۱۴۰۰/۰۵/۲

بسم الله الرحمن الرحیم

شاید خیلی‎ها اسمش را امروز برای اولین‎بار شنیدند، اما وقتی مدتی در همین رشته تیر زده‎باشی، ورزشکار آشنایی است. برای آن‎هایی که نمی‎دانند می‎گویم که تپانچه، یکی از سخت‎ترین رشته‎های تیراندازی است. به مهارت، دقت و آرامش قهرمان امروزمان نگاه نکنید، واقعاً سخت‎ است، حتی سخت‎تر از تفنگ با کلی تجهیزات و لباس مخصوص.

به همین دلیل است که سیبل آن، ۴ برابر تفنگ است، یعنی چهار برابر بزرگتر از تفنگ است. نگه‎داشتن اسلحه فقط با یک دست و نبودن مگسک، کار را سخت می‎کند و از هر کسی بر نمی‎آید.

و جزو حُسن‎های مهم تیراندازی، نداشتن شرط سنی است. نه اینکه در بقیه ورزشکارها، شرط سنی وجود دارد. اما بسیاری از ورزش‎ها از جوانان بالای ۳۰ و میانسالان بالای ۴۰، بر نمی‎آید. چه اینکه خودمان می‎دانیم هر چه سن بالاتر رود، توان بدن تقلیل پیدا می‎کند و توانایی لازم برای ورزش‎های سرعتی و حرکتی و مقاومتی را ندارد.

امروز آقا جواد فروغی ۴۲ ساله ثابت کرد در هر سنی اگر هدف داشته‎باشی، می‎توانی به هدفت برسی. دمتان گرم آقا جواد...
دمتان بیشتر گرم بابت سجده شکر

و دمتان بسیارگرم بابت چفیه...


پ.ن:

۱- بعد از اعلام نتایج ۵ تیر اولِ فینال، چنان ذوق کردم که پدرم از خواب پریدند.

۲- تیراندازی هم دوست‎داشتنی است،  هم سخت، تمرکز می‎خواهد و آرامش و قدرت بدنی...

۳- نام جوادفروغی برای هم‌سن و سال‌های من، تا همین المپیک فقط یک‌معنا داشت. قاری‌نوجوان و نام‌آشنای دوران کودکی‌‌ام (دهه ۷۰) که تلاوت‌هایش از تلویزیون پخش می‌شد. آن‌سال‌هایی که رشته قرائتِ قرآن، در میان کودکان و نوجوانان، جایی نداشت، آقا جواد فروغی، هزاران قدم جلو بود.

امروز جواد فروغی قاری، مسلط به چند زبان و مبلغ دینی و مفسر قرآن است... یکی‌بودن نام، در سطح ملی جالب است، ظاهراً نسبتی ندارند.

دعا می‌کنم برای هر دوبزرگوار که در مسیر دین قدم بردارند.

۴- فینال تیراندازی رشته تفنگ و تپانچه، نفس‎گیرتر از سایر رشته‎های ورزشی است (درباره تیر و کمان هم صدق نمی‌کند، درباره اسکیت و تراپ هم اطلاع ندارم). در بقیه رشته‎ها وقتی ورزشکار به فینال می‎رسد، خیالش از گرفتن مدال نقره، راحت شده‎است و برای طلا می‎جنگد. اما فینالِ تیراندازی ۸ نفره است. یعنی رتبه‎ بین اول تا هشتم متفاوت است.

ابتدا دو سری ۵ تیر شلیک می‎شود و بعد مرحله حذفی آغاز می‎گردد و به ازای هر دوتیر، یک نفر از جمعِ ۸ فینالیست حذف می‎گردد؛ بعد از حذفِ ۵ نفر و زمانی که فقط سه‌نفر مانده‌اند، اطمینانِ کسبِ مدال وجود دارد. یعنی در ۴ تیر آخر...

اما در ۲۰ تیرِ قبل، این اطمینان هنوز وجود ندارد.

۵- بعداً نوشت: امروز سوم‌مرداد، دو تیراندازِ کشورمان، به فینال نرسیدند. اولی در تپانچه بود و با اختلافِ فقط یک‌امتیاز، دهم شد. دومی در رشته تفنگ‌بادی بود که با اختلاف یک دهم امتیاز، نهم شد و به فینال نرسید. یک‌دهم امتیاز در رشته تفنگ، یعنی تفاوتِ کمتر از یک میلی‌متر...